Redirecţionează acum pana la 3.5% !

Fii alături de noi, încurajează iniţiativa, frumosul, pasiunea de a crea, competiţia prin donarea a pana la 3.5% din impozitul anual către organizaţia noastră !

Poti face acest lucru în două moduri:

  • 1. Descarcă de aici formularul 230, completeaza-l cu datele personale si apoi depune-l la sediul ANAF din localitatea unde ai domiciliul sau trimite o copie scanata prin email la adresa noastra de contact, gabrieleremia@gmail.com
  • sau
  • 2. Click aici şi te vom ajuta sa completezi datele formularului pentru a redirecţiona pana la 3.5% din impozitul tău in sprijinul nostru.

Data limita a depunerii formularului este 25 mai 2021.

Fondurile colectate vor fi utilizate pentru organizarea evenimentelor modelistice.

 Vă mulţumim pentru suţinere şi vă aşteptăm la evenimentele noastre !

Organizator

Asociația Modelism Tomis
Cupa Tomis - Ediţia a VIII-a

Înscrierea modelelor se poate face pe site-ul concursului până în data de 10 august 2022 ora 10. Pentru participanții la concurs data limită se prelungește până în data de 12 august 2022 ora 10. Înscrierea modelelor se poate face și direct în data de 13 august 2022 în intervalul 9.00-11.00. Fiecare concurent poate sa înscrie un număr de 5 modele la o categorie în cadrul concursului "Cupa Tomis", şi un număr de maxim 5 modele pentru expoziţie. Taxa de înscriere este de 20lei/ participant (înscriere on-line până pe data de 12 august 2022, inclusiv) si 40lei/ participant pentru cei care inscriu modelele in ziua deschiderii concursului. Copiii si adolescentii sub 18 ani nu platesc taxa de inscriere. Returnarea modelelor se face numai în intervalul de timp stabilit şi în prezenţa organizatorilor. Derogari de la aceasta prevedere se admit doar în cazuri excepționale şi numai cu acordul organizatorilor. Machetele retrase mai repede de ora stabilită sunt eliminate din concurs şi nu sunt jurizate (Citeste aici regulamentul concursului).

Informează-te aici despre programul "Cupei Tomis" - ediția a VIII-a..